BUDAÖRSI LAKÁSOK, HÁZAK INGATLANSZAKÉRTŐJE

A Budaörsi Ingatlanszövetségről

A Budaörsi Ingatlanszövetség 2007-ben azzal a céllal alakult, hogy Budaörs és közvetlen környezetével foglakozó ingatlanközvetítő irodák munkáját összefogja!

 

Az ingatlanszövetségünk küldetésének tartja az ingatlanszakma elismertségének növelését, professzionális szolgáltatás nyújtásával, amiről a tagirodáinkban közreműködő – államilag előírt OKJ-s végzettséggel rendelkező -, ingatlan tanácsadók folyamatos szakmai képzése, a területen megvalósuló ingatlan tranzakciók ismerete gondoskodik, a helyismeret, helyszeretet mellett, mivel minden munkatársunk Budaörsön és közvetlen környezetében él, így valós élményekkel rendelkezik Budaörs mindennapi életéről.

 

Szolgáltatásunk - amelyet a megoldások biztosítására való törekvés vezérel -, a teljes értékesítési folyamat végigkísérését, az eladó ingatlan megfelelő módon történő piacra helyezését, az eladók részére a vevői visszajelzések továbbítását, illetve az ártárgyalás során a felek közötti kommunikációban való aktív részvételt is magában foglalja.

 

Ingatlanszövetségünk a megalakulását követően, minden évben egyre ismertebb és kedveltebb a térség lakóinak körében, köszönhetően a tagirodáink barátságos környezetének, valamint az ott dolgozó munkatársaink emberközpontú hozzáállásának.

 

Mit jelent a Budaörsi Ingatlanszövetség munkája az Ön számára, aki eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik Budaörs térségében?
 

Azon felül, hogy régóta az ingatlanpiacon tevékenykedő, jelentős szaktudással rendelkező, ismert kolléga segíti eladását, ingatlana bekerül a Budaörsi Ingatlanszövetség közös adatbázisába, amelyhez minden tagiroda, minden munkatársa hozzáfér, így bármelyik tagirodánál érdeklődő ingatlankeresőnek közvetlenül ajánlható. Így jóval több érdeklődő szerez tudomást az ingatlanáról, az értékesítés ideje lecsökken az ár maximalizálódik, továbbá egy irodával áll kapcsolatban, mégis egyszerre több iroda ingatlankereső ügyfeleit eléri ajánlatával.
 

Tagirodáink területi tevékenységi köre: Budaörs, Biatorbágy, Diósd, Érd, Törökbálint, Sóskút, Etyek, Zsámbék, Telki, Budapest XI., XII., I., II., XXII. kerületei.

 

Hogyan tudja segíteni a Budaörsi Ingatlanszövetség azokat, akik eladó budaörsi vagy környékbeli ingatlant szeretnének vásárolni vagy bérelni?

 

Honlapunkon a https://www.budaorsiingatlan.hu/ oldalon megtekintheti szövetségünk ingatlan kínálatát és kényelmi funkcióként „hirdetésfigyelő” is beállítható, így azonnali értesítést kap az újonnan nyilvántartásunkba kerülő eladó budaörsi ingtlanokról.

 

Kiemelt területeink:

 

 

Az ingatlanközvetítésen kívül minden tagirodánkban elérhető ügyvéd, földhivatali ügyintézés, értékbecslés, energetikai tanúsítványt készítő, és hiteltanácsadó is.

 

Bízunk benne, hogy Önt is mielőbb az ügyfeleink között köszönthetjük, forduljon hozzánk bizalommal!