Budaörsi eladó házak ingatlanspecialistája

Budaörsi eladó házak ingatlanspecialistája

Miért jó az Önnek, ha budaörsi eladó ház vagy lakás kínálatát a terület specialistáira bízza?

Budaörsi eladó ingatlanok specialistája a Budaörsi Ingatlanszövetség

Mert nagy piaci és helyismeretünk segít minket abban, hogy a lehető legmagasabb árat elérjük Önnek az ingatlana értékesítésében.

 

KÉRJEN INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST, LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA! KATTINTSON IDE!

 

Régóta az ingatlanpiacon tevékenykedő, jelentős szaktudással rendelkező, ismert kollégák segítenek Önnek az értékesítésben. Ingatlana bekerül a Budaörsi Ingatlanszövetség közös adatbázisába, amelyhez minden tagiroda, minden ingatlanközvetítő munkatársa hozzáfér, így bármelyik tagirodánál jelentkező, eladó ház vagy lakás után érdeklődő ingatlankeresőnek kiajánljuk ingatlanát.

 

Így jóval több érdeklődő szerez tudomást az ingatlanáról, az értékesítés ideje lecsökken és magas eladási ár is biztosabb, továbbá egy irodával áll kapcsolatban, mégis egyszerre több iroda ingatlankereső ügyfelei is látják eladó ingatlanát.

 

Fokozott figyelemmel keressük azon megbízókat, akik az alábbi ingatlan típusok valamelyikével rendelkeznek:

- eladó ház Budaörs

- eladó lakás Budaörs

- eladó ház Törökbálint

- eladó lakás Madárhegyen

 

Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk - amelyet a megoldásra való törekvés vezérel -, a teljes értékesítési folyamat végigkísérését, az ingatlan megfelelő módon történő piacra helyezését, az eladók részére a vevői visszajelzések továbbítását, illetve az ártárgyalás során az eladók és vevők közti kommunikációban való aktív részvételt is magában foglalja.

 

Az ingatlanközvetítésen kívül minden tagirodánkban elérhető ügyvéd, földhivatali ügyintézés, értékbecslés, energetikai tanúsítványt készítő, és hiteltanácsadó is.

 

Tagirodáink területi tevékenységi köre szerteágazó, eladó ház Budaörs, Biatorbágy, Diósd, Érd települések mellett nagy rálátásunk van Törökbálint, Sóskút, Etyek, Zsámbék, Telki, Budapest XI. kerület Madárhegy és XII. kerület eladó ház és eladó lakás ingatlan kínálatára is.

 

Bízunk benne, hogy Önt is mielőbb az ügyfeleink között köszönthetjük, forduljon bizalommal a budaörsi eladó házak specialistájához a Budaörsi Ingatlanszövetséghez. 2007 óta a budaörsi ingatlan eladók szolgálatában!

 

Amennyiben szeretne megbízást adni nekünk kérjük töltse ki űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ehhez kattintson IDE!IRODÁNK ELÉRHETŐSÉGEI


Cím: 2040 Budaörs, Templom tér 8.


e-mail: budaorsiingatlanszovetseg@gmail.com


Web: https://www.budaorsiingatlan.hu
Budaörsi lakások, házak ingatlanszakértője