Ingatlan értékbecslés

Ingatlanok, földterületek értékbecslése országosan

Lakó- és nem lakó (ipari ingatlan, mezőgazdasági földterület, közműhálózat) értékbecslése vagy igazságügyi szakértői értékbecslése.

Hivatalos értékbecslésre van szüksége? 

vagy

Csak tudni szeretné mennyit ér az ingatlana?

 

2004 óta a Budapest Bank Nyrt. minősített első osztályú értékbecslõi vagyunk, 2008. óta pedig a CIB Bank Zrt. lakossági jelzálog hitelekhez kapcsolódó fedezet-értékeléseket végzünk.

 

A Lakascentrum.hu kizárólagos, illetve a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének szerződéses értékbecslői vagyunk. Folyamatosan végzünk lakossági értékbecslések mellett ipari ingatlan értékbecsléseket is.

 

Tevékenységünket alapos szakmai tudással, rövid határidő alatt végezzük, figyelembe véve a megbízó érdekeit.

 

Munkatársaink, szakértőink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, folyamatosan részt vesznek szakmai továbbképzéseken, tanácskozásokon, hogy a gazdasági változásokat követni, és munkáik során azokat alkalmazni tudják.

 

Kapcsolatfelvétel: https://ertekbecslunk.hu/

 

 Kapcsolati űrlap

Amennyiben értékbecslési szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.budaorsiingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Budaörsi Ingatlanszövetség

Hiba történt!