Budaörsi Ingatlanszövetség Hitelügyintézés

Budaörsi Ingatlanszövetség Ingyenes Hitelügyintézés

Hitel, hitelügyintézés és hiteltanácsadás a megfelelő bank kiválasztásához.

Ingyenes hitelügyintézés

A Budaörsi Ingatlanszövetség hitelügyintéző partnere a Lakáshitel Centrum. Banki szakembereink és mobilbankáraink személyre szabott, egyedi konstrukciókat dolgoznak ki Ügyfeleinknek, amelyek segítségével jelentős törlesztőrészlet megtakarításokat és kedvezményeket realizálhatnak. Vegye igénybe ingyenesen a két évtized alatt megszerezett tudásunkat az Önnek legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztásánál.

 

Hitelközvetítő kollégáink várják Önöket személyesen Budaörs, Dunaharaszti, Dunakeszi és budapesti irodánkban vagy bárhol a világban online segítségnyújtással. Garantáljuk, hogy Ügyfeleink részére kidolgozzuk a legkedvezőbb banki hitelkonstrukciót, és ezt a lehető leggyorsabban és legkedvezőbb formában bonyolítjuk.

 

 

Díjmentes, gyors, kényelmes! Lakáshitelcentrum az optimális választás!

 

 

Ingatlanfedezetű hitelek lakásvásárláshoz, szabad felhasználású hitel közvetítése a legoptimálisabb hitelkonstrukció megkeresésével. Lakáshitel szolgáltatásaink: szabad hitelek, adósságrendezés, lakáscélú hitelek, ingatlan vásárlás, lakás- és ingatlan lízing közvetítése.

 

 

Lakossági ügyfeleink mellett kiszolgáljuk vállalati ügyfeleinket is: beruházás finanszírozás, ingatlan projekt finanszírozás, forgóeszköz finanszírozás, ingatlan- és eszköz lízing, bankgarancia nyújtás szolgáltatások közvetítésével.

 

Kérjük, hogy részletesebb információhoz, illetve a lehetőségeihez legoptimálisabb konstrukció kidolgozásához kattintson az online hitelügyintézés oldalunkra.

 

Hitelügyintézés: 

https://www.lakashitelcentrum.hu/Hiteligényfelmérő űrlap

Hitelekkel kapcsolatos kérdései vannak? Kérjük adja meg elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az ingatlan vételára*

Az önerő mértéke*

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik településen lakik Ön?*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.budaorsiingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Budaörsi Ingatlanszövetség

Hiba történt!