BUDAÖRSI LAKÁSOK, HÁZAK INGATLANSZAKÉRTŐJE

A Budaörsi Ingatlanszövetség tagirodáinak bemutatkozása

Válassza ki az Önnek legszimpatikusabb ingatlanközvetítő irodát!

 

KÉRJE INGYENES ÉRTÉKBECSLŐ SZOLGÁLTATÁSUNKAT! KATTINTSON IDE!

 

 

DRAHOTA INGATLAN

 

Ingatlanügye mindenkinek van - azonban az ingatlan eladás vagy vásárlás (esetleg bérlés, kiadás) élménye leginkább attól függ: kire bízza az ügyintézést! A Drahota Ingatlan küldetése, hogy mindenkinek megtalálja a lehetőségekhez képest legtökéletesebb ingatlant. Hiszünk abban, hogy a klasszikus, nyomulós ingatlanügynökök ideje lejárt, ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat a közös munka során.

 

 

Drahota Ingatlan

Iroda címe: 2040 Budaörs, Terrapark, Puskás Tivadar út 14. főbejárat 

 

Web: drahotaingatlan.hu

 

Mobil: +36 203 204 205

 

e-mail: iroda@drahotaingatlan.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

IBRED INGATLAN

 

A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta. Célkitűzésünk a visszatérő és minket ajánló, elégedett ügyfeleink gyarapítása, akiknek az elmúlt évek sikereit köszönhetjük. Ránk a jövőben is számíthatnak! Az IBRED INGATLAN kizárólag zöldövezeti ingatlanok értékesítésével foglalkozik Budaörsön és a budai hegyvidéki kerületekben. Az irodáinkban dolgozó értékbecslő, ingatlanközvetítő végzettséggel rendelkező munkatársaink több éves helyismerettel rendelkeznek a budaörsi agglomerációban. Munkánk során, kiemelten fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, a bizalom megszerzését és megtartását, amely segít megtalálni a a legjobb megoldást eladóink és vevőink részére egyaránt.

 

 

Ibred Ingatlan

 

Elérhetőségeink:

 

Benes Attila +36/70-456-1120

 

Honos Balázs +36/70-456-1118

 

Iroda címe: 1112 Budapest, Cseresznye utca 56.

 

e-mail: sashegy@ibred.hu

 

Web: https://ibred.hu/

 

 

 

 

LAKÁSCENTRUM BUDAÖRS

 

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk! Az ingatlanközvetítés nálunk egy "jól olajozott gépezetben" működik, így biztosított az Ön elégedettsége és a mi sikerünk. Megbízóinknak olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, mellyel az eladás és a vétel ügymenetének nehézségeit levesszük a vállukról. Lehet ez eladó családi ház vagy eladó építési telek. Segít minket fejlett ügyviteli rendszerünk, komplex hirdetési stratégiánk és a Budaörsi Ingatlanszövetségen belüli irodák szoros együttműködése.

 

 

Lakáscentrum Budaörs

 

Keresse budaörsi irodánkat bizalommal a Szabadság út 137-139. szám alatt! Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Irodai telefonszám: +36/23-611-272

 

Magyarné Jarcsó Edit: +36/20-366-3860

 

Web: https://www.budaorsilakasokhazak.hu/

 

 

 

 

 

 

OTTHON CENTRUM - BUDAÖRS

 

Az Otthon Centrum az ország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata. A budaörsi iroda fő területe: Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Herceghalom, Páty, Telki, Törökbálint. Csapatunk tagjai a budai agglomeráció területének specialitásai, a legteljesebb felkészültséggel állnak a leendő ingatlan vásárlók és eladók rendelkezésére. Szakszerű tájékoztatással és maximálisan ügyfélközpontú gondolkodással segítjük Önt élete egyik meghatározó döntésének meghozatalában, tervei megvalósításában. Kollégáink nem csak döntései meghozatalában támogatják, hanem hasznos ötletekkel is ellátják, illetve végig kísérik Önt a lakásvásárlás és értékesítés teljes folyamatán. Jelenleg 15 ingatlan tanácsadó kolléga dolgozik az irodában. Irodánk 2005 óta megszokott helyen, Templon tér 8. szám alatt várja ügyfeleit. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.

 

Otthon Centrum Budaörs

 

Köszönettel: Varga Zoltán-Irodavezető

 

Elérhetőség: +36/70-454-5283

 

e-mail: varga.zoltan@oc.hu

 

Web: https://www.oc.hu/

 

 

 

 

 

 

 

 

ELADNÁ VAGY KIADNÁ BUDAÖRSI INGATLANÁT? LÉPJEN KAPCSOLATBA A BUDAÖRSI INGATLANSZÖVETSÉGGEL!